R-Evento

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Single release & birthday party Rebecca Schouw

Op 1 mei aanstaande zal Rebecca Schouw haar nieuwe single met de titel 'Don't you give up!' uitbrengen. Rebecca is bekend van Popstars in het jaar 2008, toen woog ze nog 160kg. Inmiddels weegt ze ongeveer 55kg en is ze hard aan de weg aan het timmeren om weer terug te komen op haar muzikale niveau van 2008 en misschien nog wel beter dan toen.Vorig jaar bracht ze haar eerste single sinds haar 'metamorfose' uit met de titel 'And the walls came tumbling down'.


Met deze nieuwe single wil ze graag laten zien hoe ze in de afgelopen tijd heeft gevochten om te worden wie ze nu is: een gezonde en gelukkige vrouw met 100kg minder lichaamsgewicht en hoe ze zal vechten om weer terug te komen op haar oude niveau en hoopt nog beter te worden. Daarnaast draagt ze de single op aan de stichting waar ze ambassadrice van is: Stop loverboys nu, omdat de slachtoffers van deze vreselijke daden ook moeten vechten om het verleden los te laten en hun eigen leven weer op te pakken, zodat ze gelukkig kunnen zijn.


Tenslotte denkt Rebecca dat er een breed publiek zal zijn dat zich aangesproken voelt door de single, omdat iedereen wel eens op een punt in zijn of haar leven komt waar iemand het niet meer ziet zitten of even niet meer weet hoe uit een bepaalde situatie te komen, maar dat je nooit moet opgeven en het altijd goed zal komen.


De release zal plaatsvinden op 1 mei aanstaande middels een release party in café 't Hoekje in Valkenburg aan de Geul. Hier zullen diverse bekende en minder bekende artiesten optreden. Het eerste exemplaar van de single zal aan Rebecca uitgereikt worden door Louisa en Rosanna van de gelijknamige tv-serie op TLC.