R-Evento

Klik hier om de ondertitel te bewerken

R-Evento verzorgt de digitale plugging van de nieuwe single van Maarten Verhees met de titel Ik kan alles aan.

Organisatie 'Shoko @night'


R-Evento organiseert in samenwerking met Brasserie Shoko het maandelijks terugkerende evenement 'Shoko @night'. Op 2 maart 2018 zal de eerste editie plaatsvinden met DJ Humphrey en Rebecca Schouw.


Meer info...

R-Evento levert een bijdrage aan de videoclip van Maarten Verhees en Gerard Kielenstijn


Op 25 maart 2016 heeft R-Evento de videoclip opgenomen van Maarten Verhees en Gerard Kielenstijn met de titel She is loved. In deze videoclip zal speelt Lisa Rooijakkers de hoofdrol.

10 december 2016 Christmas Fever in café De Triviant in Echt


For the Occasion brengt dit jaar een Kerstsingle uit met een aantal muzikale vrienden. Gerard Kielenstijn, Rebecca Schouw en Rick Malewicz hebben hun vrienden gevonden in een samenwerking met Maarten Verhees, Patricia Eijkenboom en Eric Baghuis.

Samen hebben ze de Christmas Fever en willen iedereen hiermee besmetten, dus wil je dit gevoel ook beleven kom dan op 10 december vanaf 20.30uur naar De Triviant in Echt en voel de Christmas Fever!


Meer info...

 
 

R-Evento maakt samen met GK Productions de videoclip van Christmas Fever! Zie hier alvast de teaser...

 

26 november 2016 Girl power avond met Truda van der Kooy en Rebecca Schouw


Op 26 november is er een knallende girl power avond met 2 geweldige zangeressen: Truda van der Kooy (bekend van Bloed, Zweet en Tranen 2015) en Rebecca Schouw (bekend van Popstars en Bloed, Zweet en Tranen).

Deze dames zullen u een knallende avond bezorgen en zullen ondersteund worden door Dj Tonny!


De locatie is café De Triviant in Echt, Peyerstraat 11 te Echt.


Meer info...

R-Evento organiseert samen met GK Productions Echt de 3e editie van het TOP Festival 2016


Op 18 september 2016 vindt het TOP Festival 2016 plaats in café De Triviant in Echt. Het gaat hier om een open podium voor zangers/zangeressen, dichters en schrijvers, dus iedereen die is welkom! Aanvang vanaf 16.00 uur en de entree is gratis.


Opgeven kan via 06-51153330, uiteraard mag je ook vrijblijvend langskomen, maar dan loop je het risico dat het programma vol zit. Meer info...

R-Evento organiseert samen met GK Productions Echt de 2e editie van het TOP Festival 2016


Op 10 juli 2016 vindt het TOP Festival 2016 plaats in café De Triviant in Echt. Het gaat hier om een open podium voor zangers/zangeressen, dichters en schrijvers, dus iedereen die is welkom! Aanvang vanaf 18.00 uur en de entree is gratis.


Opgeven kan via 06-51153330, uiteraard mag je ook vrijblijvend langskomen, maar dan loop je het risico dat het programma vol zit. Meer info...

Single Release Rebecca Schouw


Op 1 mei aanstaande zal Rebecca Schouw haar nieuwe single met de titel 'Don't you give up!' uitbrengen. Rebecca is bekend van Popstars in het jaar 2008, toen woog ze nog 160kg. Inmiddels weegt ze ongeveer 55kg en is ze hard aan de weg aan het timmeren om weer terug te komen op haar muzikale niveau van 2008 en misschien nog wel beter dan toen. Vorig jaar bracht ze haar eerste single sinds haar 'metamorfose' Meer...


R-Evento organiseert samen met GK Productions Echt het TOP Festival 2016


Op 29 mei 2016 vindt het TOP Festival 2016 plaats in café De Triviant in Echt. Het gaat hier om een open podium voor zangers/zangeressen, dus iedereen die zingt is welkom! Aanvang vanaf 18.00 uur en de entree is gratis.


Opgeven kan via 06-51153330, uiteraard mag je ook vrijblijvend langskomen, maar dan loop je het risico dat het programma vol zit. Meer info...

R-Evento is een feit


Per 1 mei 2016 kunt u bij R-Evento terecht!