R-Evento

Klik hier om de ondertitel te bewerken

R-Evento werkt samen met de volgende artiesten:
(Naast de genoemde artiesten is het voor ons zeker mogelijk om ook andere artiesten voor u te regelen)

Rebecca Schouw


Rebecca is al sinds haar 12e levensjaar bezig met zingen. In 2008 verraste ze door met haar lichaamsgewicht van 160kg en haar robuuste voorkomen de kwartfinale van het televisieprogramma Popstars te bereiken. Als nasleep van dit programma mocht ze als hoogtepunt in een uitverkocht Ahoy zingen tijdens het evenement Stout en Nieuw van Gerard Joling. In 2011 heeft Rebecca besloten om aan haar gezondheid te gaan werken, omdat haar overgewicht ook diverse complicaties met zich mee bracht. Dit betekende wel dat ze een flinke stap terug moest doen met betrekking tot het zingen. In 2013 maakte ze al een voorzichtige comeback, welke ze in januari 2015 bezegelde met haar comebackalbum 'Reborn' en voortzette met haar nieuwe single in september 2015 met de titel 'And the walls came tumbling down'.


Gerard Kielenstijn (The N-Tertainer)Gerard Kielenstijn mag zich met recht “The N-Tertainer” noemen.

Ooit begonnen in het schoolbandje op de LTS en daarna geen genoeg meer kunnen krijgen van het publiek en het entertainen. Gerard maakte ooit deel uit van het mateloos populaire duo B-Positive maar was ook leadzanger van de band Ready2Go. Hij zong in trio’s en andere bands. En uiteindelijk besloot hij zijn zinnen te zetten op het solo zingen. En met succes.

Zijn repertoire bestaat uit 50’s, 60’s, 70’s, 90’s….etc…etc. Maar ook de huidige top 40 zit in zijn repertoire.

Een optreden van The N-Tertainer is te benoemen als een belevenis, een feest van heerlijke herkenningen, mee-zingers, humor en voetjes van de vloer muziek.

Maar nou kunnen we van alles over deze zanger-entertainer schrijven. Het is natuurlijk altijd beter als u het uit eigen ervaring door kunt vertellen.


For the Occasion

Deze unieke trioformatie is een samenwerking van 3 artiesten met ieder hun eigen kwaliteiten. Ze brengen covers op een geheel eigen wijze en zorgen dat u vermaakt wordt van het begin tot het eind.

La Sonrisa & Roma Weiss Mirando Sr.


Roma Weiss Mirando Sr. & La Sonrisa een vurige en passievolle combinatie in muziek, zang & dans!!


La Sonrisa

La Sonrisa, geboren en getogen in Den Haag, is van huis uit opgegroeid met muziek. Muziek is La Sonrisa met de paplepel ingegoten. Al vanaf haar 4e levensjaar stond zij op het grote podium. Haar hart ligt bij zang en dans en dat heeft zijn sporen al bewezen. Ze deed het conservatorium in Allicante want de passie voor de flamenco dans was enorm. Zij heeft hier ook al menig hart sneller doen slaan onder het publiek. De liefde voor muziek uit zich ook in haar zang, Rock and Roll, Nederlandstalig en een enorme diversiteit aan muziekstromen laat zij horen. 


Roma Weiss Mirando Sr.

Roma Mirando is raszanger / entertainer en draait al heel ruim 40jaar mee in het entertainmentvak. Als artiest stijgt hij boven de massa uit en dat is niet zo vreemd met een achternaam als Mirando. Van zijn zeer muzikale familie ( koninklijk onderscheiden Tata Mirando zigeuner orkest) kreeg hij zijn talent en zijn passie. Roma weet als geen ander hoe hij een ijzersterk muzikaal optreden neerzet en bovendien weet hij hoe hij het publiek moet entertainen. En dat is nog niet alles, zijn verschijning mag er ook zijn. Want naast zijn muziek is een goede look voor Roma net zo belangrijk.

Het repertoire van Roma is zeer breed. Hij zingt net zo gemakkelijk Sinatra als een lekkere swingende rock and roll. 

Truda van der Kooy


Deze zangeres weet van elke gelegenheid weer een feest te maken. In 2015 was Truda te zien bij Bloed, Zweet en Tranen, waar ze heel Nederland liet kennismaken met haar mooie stem en schitterende verschijning.

Lisa Rooyakkers


In 2012 en 2013 heeft Lisa meegedaan met de talentenjacht “Wildeman zoekt the Voice” in Eindhoven. Beide keren heeft ze de finale gehaald! Door wat ze heeft meegemaakt tijdens deze optredens heeft ze veel ervaring opgedaan en kan ze zichzelf goed presenteren op een podium. Mede door deze optredens werd ze gevraagd bij het lunchconcert in het Frits Phillips gebouw. 

Op dit moment zit Lisa op de Artiest/theateropleiding in Den Bosch.
Lisa is van alle markten thuis, maar het liefst laat ze haar publiek genieten van haar geweldige stem!


Maarten Verhees


Hij was nog maar 14 jaar oud, toen Maarten Verhees zijn eerste bandje Full-Time begon. Samen met zijn broer Leo ging hij een aantal jaren later naar de band Memory. Daarna ging Maarten alleen verder als bassist en zanger in de band Razzle Dazzle 60. En na diverse talentenjachten te hebben gewonnen ging hij in 2011 op de solotour. Zijn eerste single "Mi Amore" nam hij op bij Hans van Seggelen. Ook zijn tweede single "Winter Wonderland" liet hij door Hans produceren. Wel schreef Maarten van deze beide nummers de tekst. Deze allround zanger zorgt er altijd voor dat zijn publiek vermaakt wordt. Kortom Maarten Verhees staat garant voor een geslaagd feest.


Solid Sound Band


Solid Sound’ is een Brabantse top 2000 pop – rock coverband met een magisch geluid. Ze steken de bekendste hits in een eigen jasje en zorgen voor een fantastische muzikale reis die men niet meer vergeet!

De band bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten wiens passie ligt in het maken van muziek, en dat kun je horen!
En als gevolg van die innerlijke drive gebeurt er dan elke keer weer iets magisch … vanaf de eerste tot de laatste noot hoor je passie! 

Het repertoire is geschikt voor een zeer breed publiek en zorgt voor een perfecte sfeer op elk feest of evenement met nummers van o.a. Tina Turner, Robbie Williams, Ilse De Lange, Cher, Pink, Kid Rock, Joe Cocker, Anouk, The Scene etc .

Band bestaat uit, zanger, zangeres, drummer, sologitarist ,bassist en toetsenist. 

In overleg met de opdrachtgever kan een avondvullend progamma verzorgd worden met de hele band en op verzoek met een geïntrigeerd feestrepertoire door de zanger Loek den Elzen.


Andre Blome


Andre weet met zijn geweldige covers altijd wel een feest te maken. Naast de nodige Nederlandse feestsongs heeft Andre ook een aantal Engelstalige songs in zijn repertoire waarbij de voetjes zeker van de vloer gaan.